Indice Glicemic: Tarta cu branza de oaie, urda si spanac
Denumire originală: Tarta cu branza de oaie, urda si spanac
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu branza de oaie, urda si spanac" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 11.3 g/100g | Colesterol | 123.3 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.2 g/100g | |
Sodiu | 197.7 mg/100g | Proteine | 11.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: oaie, branza, spanac, urda, tarta, aperitiv
Informaţii/ingrediente
- 6 oua
- 500 urda usor sarata
- 200 branza de oaie sarata
- 200 gr spanac congelat
- o ceapa
- 3 catei de usturoi
Descrierea producător/Mod de preparare
- Se mixeaza toate ingredientele (ceapa si usturoiul facute in blender si apoi puse la oala cu spanacul la fiert).
- Compozitia se rastoarna intr-un vas de tarta yena si se da la cuptor pentru 30 minute.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu branza de oaie, urda si spanac.
Alimente similare
- Urda (ricotta) de oaie (IG: 30)
- Urda sarata de oaie (IG: 0)
- Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Branza de oaie (IG: 30)
- Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...