Indice Glicemic: Tocanita de soia, Andrada
Denumire originală: Tocanita de soia
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tocanita de soia, Andrada" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.7 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 7.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 5.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: soia, tocanita
Informaţii/ingrediente
- Cub concentrat cu gust de gaina, Maggi, 20g
- Marar, 17
- Usturoi, 24g
- Pasta de tomate obtinuta din concentrat de tomate, Olympia, 140g
- Apa plata, 700ml
- Ulei de floarea soarelui, 52ml
- Ardei rosu gras, 122g
- Ardei verde, 55g
- Morcovi, cruzi, 184g
- Ceapa, 361g
- Soia felii, Darling, 200g
- Patrunjel, proaspat, 25g
Descrierea producător/Mod de preparare
Se calesc legumele (ceapa, morcovii, ardeii), se adauga apa si se lasa la fiert la foc mic.
Soia se fierbe in apa cu vegeta conform instructiunilor de pe punga, apoi se lasa sa se scurga intr-o sita.
Se adauga in mancarica condimentele si pasta de tomate si cand sunt fierti morcovii si soia.
Se amesteca des sa nu se prinda si cand e aproape gata se mai da 20 minute la cuptor.
Se adauga patrunjelul si mararul si gata mancarica.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tocanita de soia, Andrada.
Alimente similare
- Ulei soia (IG: 0)
- Branza de soia (IG: 15)
Branza de soia este o sursa buna de fier, magneziu, calciu si fosfor. In plus, branza de soia are un continut scazut de colesterol si sodiu. - Boabe de soia, uscate (IG: 15)
- Boabe de soia verzi (IG: 15)
- Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (IG: 20)
Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ...