Indice Glicemic pentru desert
Afisare rezultate 11 - 20 din total 453
- Prajitura cu mere tip montignac, mayyaAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
* Încingeţi cuptorul la 175 grd C.* Ungeţi tava cu unt şi apoi presăraţi 3 linguri fructoză.* Curăţaţi merele de căsuţa sâmburilor, le tăiaţi felii şi le aşezaţi în tava. Presăraţi scorţişoară pe mere.* Puneţi merele ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 5.4, Carbohidraţi: 25.2, Proteine: 9.5Adaugă la favorite - Prajitura ''Cremes inteligent''Adăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se separa albusurile de galbenusuri.Primele se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi le lasati deoparte. Untul moale (la temperatura camerei) il mixati bine cu zaharul. Apoi adaugati galbenusurile cate unul si mixati bine ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 9.5, Carbohidraţi: 14.2, Proteine: 5.5Adaugă la favorite - Cheesecake LamaieAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
blatul : - se amesteca toate ingredientele, se pun intr-un vas si se da la cuptor 20 min la 180 grade. crema : - se face gelatina cu indulcitorul, se separa ouale....galb.se amesteca cu branza + ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 2.9, Carbohidraţi: 8.7, Proteine: 10.8Adaugă la favorite - Desert cu urda, nuci, cacao, esenta de rom (south beach faza1)Adăugat în Deserturi, Dulciuri -
se amesteca 125g urda/ricotta cu o lingurita cacao, 7 g nuci,1 ml esenta de rom si 3-4 zaharine. e un desert delicios, potrivit pentru SB1
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 18.6, Carbohidraţi: 5.3, Proteine: 10.3Adaugă la favorite - Desert pe baza de gelatina a la mayyaAdăugat în Deserturi -
850 ml apa, 20g gelatina, 2 g scortisoara, o fiola esenta de vanilie, 184 g mar ionatan, 12 table de zaharina!
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 0.1, Carbohidraţi: 3.6, Proteine: 0.8Adaugă la favorite - Prajitura cu branza si capsuni a la AlinaAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Capsunile se decongeleaza. Intr un bol se pune crema fina de branza se adauga ouale, capsunile, indulcitorul se amesteca pana devine ca o pasta. Apoi se rad 3 patratele de ciocolata cu 85 % cacao. Sa da ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 3.5, Carbohidraţi: 6.6, Proteine: 10Adaugă la favorite - Cornulete cu mar by adeAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se face un aluat din cele de mai sus, se framanta 20 min,se lasa la crescut o ora, se fac cornuletele dupa care se mai lasa la crescut inca o ora si se dau la ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 2.6, Carbohidraţi: 31, Proteine: 2.8Adaugă la favorite - Biscuiti cu nuca de cocos a la TinAlexaAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se amesteca ingredientele, se formeaza bilute se pun in tava, pe tava se pune o hartie de copt. Se coace la 180C pentru 15 minute atentie sa nu se arda. Ca sa fie Gp se foloseste nuca ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 14, Carbohidraţi: 42, Proteine: 6Adaugă la favorite - Chec cu fructe uscate si nuciAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Merisoarele se pun la macerat in putin suc de portocale aproximativ o ora. Nucile de toaca, se amesteca cu stafidele tocate si ele, se adauga nucsoara, cardamonul, sarea si cocosul. Se pun in amestec merisoarele, sucul de ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 19.7, Carbohidraţi: 25.5, Proteine: 8.1Adaugă la favorite - Jeleu de iaurt cu seminte by TinaAdăugat în Deserturi, Dulciuri -
Se amesteca toate, se prepara gelatina, se lasa la racit, se adauga. Se lasa toata compozitia la rece min. 3 ore
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 5.9, Carbohidraţi: 8, Proteine: 5.5Adaugă la favorite