Indice Glicemic: Mancare de spanac cu rosii - Incognito
Denumire originală: Mancare de spanac cu rosii
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Mancare de spanac cu rosii - Incognito" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.3 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 2.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: spanac, rosii
Informaţii/ingrediente
- Spanac proaspat-585 g(atat a ramas din 1 kg spanac , dupa curatare)
- Ceapa verde-51g(3 cepe mici )
- Rosii taiaie cuburi Olympia-400g(1 cutie)
- Zeama de la o lamaie-66g
- Magia gustului-10g
- Ulei din samburi de strugure-9g(1 lingura)
Descrierea producător/Mod de preparare
Curatam , spalam si taiem spanacul .
Taiem ceapa verde si o calim 2 secunde cu vegeta si uleiul, apoi imediat punem spanacul si acoperim cratita . DUpa ce se lasa spanacul, adaugam rosiile si lasam la fiert , la foc mic , vreo 15 min. Dupa ce stingem focul, adaugam zeama de lamaie.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Mancare de spanac cu rosii - Incognito.
Alimente similare
- Spanac (IG: 15)
- Spanac din conserva (IG: 15)
- Mancare de ciuperci pleurotus (IG: 15)
Se calesc ciupercile taiate in fasii lungi cu ceapa si usturoiul tocate prin mixer. Se adauga capia copt si dat prin mixer. Se asezoneaza cu enibahar, ardei iute, patrunjel si sare. Rezulta 925g de mancare care se poate ... - Mancare de linte rosie (IG: 25)
Se respecta reteta anda mihaela (multumim!). Am facut doar calculul caloric. Se caleste ceapa si usturoiul tocate. Se stinge cu sucul de rosii si se pune lintea la fiert. Se mai adauga apa pe parcurs si este ... - Mancare de linte cu ardei gras (IG: 30)
Intr-o tigaie se pun 2 linguri supa de ulei si ceapa taiata inele. Cand ceapa devine rumena, se adauga ardeii grasi congelati si patrunjelul. Dupa 10 minute se adauga lintea fiarta si se amesteca. Se mai tine pe ...