Indice Glicemic: Supa de aripioare si fidea
Denumire originală: Supa de aripioare si fidea
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa de aripioare si fidea" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.6 g/100ml | Colesterol | mg/100ml | |
Grăsimi saturate | g/100ml | Carbohidraţi | 2.9 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | g/100ml | Fibre | g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | g/100ml | Zaharuri | g/100ml | |
Sodiu | 4 mg/100ml | Proteine | 2.1 g/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: supa, fidea, aripioare
Informaţii/ingrediente
- aripioare de pui 500g
- morcov 250 g
- cartofi 430 g
- fidea 50 g
- ceapa rosie 50g
- secretul gustului 2 lingurite
- patrunjel uscat 0.2 g
Descrierea producător/Mod de preparare
Se pun la fiert aripioarele.
Se lasa la fiert 10 minute si apoi se pun cartofii, morcovii, ceapa intreaga si secretul gustului.
Dupa ce se fierb toate se pune fideaua, patrunjelul si alte ingrediente dupa gust si se scoate ceapa. Se mai fierbe 5-10 minute si e gata.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa de aripioare si fidea.
Alimente similare
- Aripioare de pui, fara os (IG: 0)
- Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Supa de rosii cu menta (IG: 35)
Se zdrobeste intr-o piulita arpacasul si se pune la fiert in supa. Cand a fiert se adauga sucul de rosii, menta si dafinul, sare si branza telemea si se da un clocot. Cand se mai racoreste se ... - Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ... - Kapusnica/Supa de varza murata (IG: 20)
Este o supa slovaka si ceha care se serveste traditional de Craciun. Se pune varza la fiert. Ciupercile daca sunt uscate se tin cateva ore in apa rece si apoi se adauga cu tot cu apa ...