Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Supa de aripioare si fidea

Denumire originală: Supa de aripioare si fidea

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa de aripioare si fidea" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 1.6 g/100ml Colesterol mg/100ml
Grăsimi saturate g/100ml Carbohidraţi 2.9 g/100ml
Grăsimi polinesaturate g/100ml Fibre g/100ml
Grăsimi mononesaturate g/100ml Zaharuri g/100ml
Sodiu 4 mg/100ml Proteine 2.1 g/100ml

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: supa, fidea, aripioare

Informaţii/ingrediente

  • aripioare de pui 500g
  • morcov 250 g
  • cartofi 430 g
  • fidea 50 g
  • ceapa rosie 50g
  • secretul gustului 2 lingurite
  • patrunjel uscat 0.2 g

Descrierea producător/Mod de preparare

Se pun la fiert aripioarele.

Se lasa la fiert 10 minute si apoi se pun cartofii, morcovii, ceapa intreaga si secretul gustului.

Dupa ce se fierb toate se pune fideaua, patrunjelul si alte ingrediente dupa gust si se scoate ceapa. Se mai fierbe 5-10 minute si e gata.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa de aripioare si fidea.

Alimente similare

  • Aripioare de pui, fara os (IG: 0)
  • Supa broccoli (IG: 25)
    Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ...
  • Supa de rosii cu menta (IG: 35)
    Se zdrobeste intr-o piulita arpacasul si se pune la fiert in supa. Cand a fiert se adauga sucul de rosii, menta si dafinul, sare si branza telemea si se da un clocot. Cand se mai racoreste se ...
  • Supa de mazare si curcan (IG: 20)
    Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ...
  • Kapusnica/Supa de varza murata (IG: 20)
    Este o supa slovaka si ceha care se serveste traditional de Craciun. Se pune varza la fiert. Ciupercile daca sunt uscate se tin cateva ore in apa rece si apoi se adauga cu tot cu apa ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: