Indice Glicemic: Supa au vin blanc Montignac, Faza 1, Sylvester
Denumire originală: Supa au vin blanc, Montignac, Faza 1
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa au vin blanc Montignac, Faza 1, Sylvester" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 6.1 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 2.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.5 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 2.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: supa
Informaţii/ingrediente
- - 10 ml ulei de masline de buna calitate
- - 200 gr ceapa
- - 400 gr ciuperci
- - 300 ml vin alb sec
- - otet mere 10 ml
- - 1L supa de legume (eu am adaugat apa)
- - 500 gr migdale crude macinate
- - 600 ml smantana dulce (eu am folosit 10% grasime)
- - 3 linguri tarhon verde
Descrierea producător/Mod de preparare
Nota! Este important ca supa sa isi pastreze culoarea alba, de aceea trebuie sa preparati sau sa cumparati o supa de pui care nu contine morcov si nu are culoare galbena.
Preparare:
1. Turnati uleiul de masline intr-o oala cu fundul dublu si asezati-o pe foc mare. Adaugati cepele, acoperiti oala cu capacul si inabusiti-le cateva minute, pana ce se inmoaie, dar nu isi schimba culoarea.
2. Adaugati ciupercile, vinul si otetul cu tarhon. Amestecati continuu pana ce vinul scade, apoi adaugati supa de pui si lasati sa fiarba.
3. Adaugati migdalele macinate si lasati sa fiarba in continuare. Cand supa s-a ingrosat putin, puneti smanatana dulce si lasati-o sa fiarba din nou.
4. Indepartati spuma, micsorati flacara si sarati supa dupa gust. Presarati tarhon si amestecati.
5. Serviti-o fierbinte, in castroane preincalzite.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa au vin blanc Montignac, Faza 1, Sylvester.
Alimente similare
- Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (IG: 20)
Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ... - Paine Montignac - reteta Adina (IG: 34)
- Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Supa de rosii cu menta (IG: 35)
Se zdrobeste intr-o piulita arpacasul si se pune la fiert in supa. Cand a fiert se adauga sucul de rosii, menta si dafinul, sare si branza telemea si se da un clocot. Cand se mai racoreste se ... - Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ...