Indice Glicemic: Supa cu pui si taietei by Husky
Denumire originală: Supa cu pui si taietei
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa cu pui si taietei by Husky" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 5 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 14 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, supa, taitei
Informaţii/ingrediente
- 5 ciocanele mici de pui (aprox 70 g bucata fara os)
- 350 g pipote si inimi
- 30 g fidea
- 100 g morcov
- 100 g telina
- 50 g pastarnac
- patrunjel, sare, apa.
Descrierea producător/Mod de preparare
Se da il clocot carnea, se adauga in supa in care au fiert legumele, se da intr-un clocot, se adauga fideaua si se mai fierbe 2-3 minute. Se presara verdeata.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa cu pui si taietei by Husky.
Alimente similare
- Pate de casa by Husky (IG: 0)
Se fierb ficateii, se racesc. Se amesteca in blender cu untul, sarea si piperul. - Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Supa de rosii cu menta (IG: 35)
Se zdrobeste intr-o piulita arpacasul si se pune la fiert in supa. Cand a fiert se adauga sucul de rosii, menta si dafinul, sare si branza telemea si se da un clocot. Cand se mai racoreste se ... - Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ... - Kapusnica/Supa de varza murata (IG: 20)
Este o supa slovaka si ceha care se serveste traditional de Craciun. Se pune varza la fiert. Ciupercile daca sunt uscate se tin cateva ore in apa rece si apoi se adauga cu tot cu apa ...