Indice Glicemic: Supa instant la pahar, Crema cu gust de pui si crutoane, Maggi
Denumire originală: Supa instant la pahar, Crema cu gust de pui si crutoane
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa instant la pahar, Crema cu gust de pui si crutoane, Maggi" din categoria "Alte alimente".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.2 g/100ml | Colesterol | mg/100ml | |
Grăsimi saturate | 0.7 g/100ml | Carbohidraţi | 3.7 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | g/100ml | Fibre | 0.2 g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | g/100ml | Zaharuri | g/100ml | |
Sodiu | 400 mg/100ml | Proteine | 0.7 g/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, supa, supa instant, crutoane
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Supa instant la pahar, Crema cu gust de pui si crutoane, Maggi"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Alte alimente"
Momentan nu există în categoria Alte alimente, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa instant la pahar, Crema cu gust de pui si crutoane, Maggi.
Alimente similare
- Taitei instant cu pui (IG: 70)
- Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ... - Supa de rosii cu menta (IG: 35)
Se zdrobeste intr-o piulita arpacasul si se pune la fiert in supa. Cand a fiert se adauga sucul de rosii, menta si dafinul, sare si branza telemea si se da un clocot. Cand se mai racoreste se ... - Kapusnica/Supa de varza murata (IG: 20)
Este o supa slovaka si ceha care se serveste traditional de Craciun. Se pune varza la fiert. Ciupercile daca sunt uscate se tin cateva ore in apa rece si apoi se adauga cu tot cu apa ...