Indice Glicemic: Supa de legume Eirene - refacuta
Denumire originală: Supa de legume
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa de legume Eirene - refacuta" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.4 g/100ml | Colesterol | 0 mg/100ml | |
Grăsimi saturate | 0 g/100ml | Carbohidraţi | 12.3 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | 0.1 g/100ml | Fibre | 2 g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100ml | Zaharuri | 2.8 g/100ml | |
Sodiu | 22.6 mg/100ml | Proteine | 1.5 g/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: legume, supa
Informaţii/ingrediente
150gr ardei gras, 150gr morcov,50gr telina, 100 gr ceapa veche, 100gr rosii, 150gr cartofi noi, 2 cuburi knorr de pui,3 linguri de pasta tomate Regal
Descrierea producător/Mod de preparare
Se taie legumele(eu am dat morcovul si telina pe razatoare).
Se pune la fiert si dupa ce incepe sa fiarba se adauaga toate legumele in afara de cartofi. Se lasa la fiert pana se inmoaie, apoi se adauga cuburile de knorr, se mai lasa 5-10 minute si apoi se adauga cartofii.
Cand cartoful este aproape fiert se pune cele trei linguri de pasta de tomate si se mai da de doua ori in clocot.
Pofta buna.
Nu am pus ulei si nu am adaugat sare.Daca mai vreti sa-i puneti ceva puteti adauga un cub de legume(eu as zice jumatate).
Mie mi-a placut asa cum era.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa de legume Eirene - refacuta.
Alimente similare
- Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ... - Supa de rosii cu menta (IG: 35)
Se zdrobeste intr-o piulita arpacasul si se pune la fiert in supa. Cand a fiert se adauga sucul de rosii, menta si dafinul, sare si branza telemea si se da un clocot. Cand se mai racoreste se ... - Kapusnica/Supa de varza murata (IG: 20)
Este o supa slovaka si ceha care se serveste traditional de Craciun. Se pune varza la fiert. Ciupercile daca sunt uscate se tin cateva ore in apa rece si apoi se adauga cu tot cu apa ... - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ...