Indice Glicemic: Supa de legume a la Eirene
Denumire originală: Supa de legume
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa de legume a la Eirene" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.4 g/100ml | Colesterol | 0 mg/100ml | |
Grăsimi saturate | 0 g/100ml | Carbohidraţi | 7.5 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | 0.1 g/100ml | Fibre | 2 g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100ml | Zaharuri | 2.8 g/100ml | |
Sodiu | 22.6 mg/100ml | Proteine | 1.1 g/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: legume, supa
Informaţii/ingrediente
- 150 gr ardei gras
- 100 gr ceapa
- 50 gr telina
- 150 gr morcov
- 100 gr rosii
- 2 cuburi knorr de pui
- 500 ml apa
- patrunjel
- 3 cartofi noi
- 3 lingurite bulion Regal
Descrierea producător/Mod de preparare
Telina si morcovul de dau pe razatoare
Ceapa se taie dupa preferinta(tocata marunt sau taiata in doua si apoi feliata subtire), rosiile de taie cubulete, iar ardeiul tocat marunt.
Cartofii se curata si se taie cubulete.
Se pune apa la fiert si cand da in clocot se toarna toate legumele in afara de cartofi.Se lasa pana se inmoaie, apoi se adauaga cuburile de pui si se mai lasa 5-10 minute.
Dupa aceea se adauga cartofii. Trebuie lasata sa mai fiarba cat sa se faca cartofii, dar sa nu se sfarame, apoi se adauga bulionul si se mai lasa 5 minute dupa care se ia de pe foc.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa de legume a la Eirene.
Alimente similare
- Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ... - Supa de rosii cu menta (IG: 35)
Se zdrobeste intr-o piulita arpacasul si se pune la fiert in supa. Cand a fiert se adauga sucul de rosii, menta si dafinul, sare si branza telemea si se da un clocot. Cand se mai racoreste se ... - Kapusnica/Supa de varza murata (IG: 20)
Este o supa slovaka si ceha care se serveste traditional de Craciun. Se pune varza la fiert. Ciupercile daca sunt uscate se tin cateva ore in apa rece si apoi se adauga cu tot cu apa ... - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ...