Indice Glicemic: Supa cu pastai galbene si smantana
Denumire originală: Supa cu pastai galbene si smantana
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa cu pastai galbene si smantana" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.4 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 398.2 mg/100g | Proteine | 1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: smantana, supa, fasole galbena, pastai, pastai galbene
Informaţii/ingrediente
- 400gr pastai galbene
- 16gr ulei masline extra virgin
- 80gr ceapa
- 82gr morcovi
- 4gr patrunjel
- 3gr marar
- 1750gr apa
- 5gr vegeta
- 16gr sos rosii
- 250gr smantana 12%
- 30gr faina
- 20gr sare(pt cine vrea)
Descrierea producător/Mod de preparare
se caleste ceapa in ulei,se adauga morcovi taiati rondele,se adauga apa, condimetele si se lasa la fiert. Apoi se adauga pastaile si se lasa la fiert, pana legumele sunt fierte. Apoi se adauga mararul, patrunjelul si sosul de rosii.Samnatana se amesteca cu faina la care se adauga cate o lingura de supa fierbinte). Cnad legumele sunt fierte se adauga amestecul in supa si se mai lasa la fiert inca 2 min.
pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa cu pastai galbene si smantana.
Alimente similare
- Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Smantana, 32% grasime (IG: 30)
- Ficatei cu smantana (IG: 15)
Se pune in ulei la prajit ficatul, se adauga usturoiul tocat, ciupercile taiate felii si piperul. Cand sunt gata se adauga smanatana si se mai lsasa la foc mic cateva minute. La final se adauga patrunjelul taiat ... - Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ... - Supa de rosii cu menta (IG: 35)
Se zdrobeste intr-o piulita arpacasul si se pune la fiert in supa. Cand a fiert se adauga sucul de rosii, menta si dafinul, sare si branza telemea si se da un clocot. Cand se mai racoreste se ...