Indice Glicemic: Supa rosii Cora
Denumire originală: Supa rosii Cora
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa rosii Cora" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.1 g/100ml | Colesterol | mg/100ml | |
Grăsimi saturate | g/100ml | Carbohidraţi | 3.3 g/100ml | |
Grăsimi polinesaturate | g/100ml | Fibre | g/100ml | |
Grăsimi mononesaturate | g/100ml | Zaharuri | g/100ml | |
Sodiu | 6.9 mg/100ml | Proteine | 0.5 g/100ml |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: rosii, supa
Informaţii/ingrediente
Pentru 4 portii mari:
- 2000 ml apa
- 200 g morcovi
- 100 g pasta rosii
- 40g orez
- indulcitor (zaharina, ciclamat) - dupa gust
Descrierea producător/Mod de preparare
O supa saraca in calorii si grasimi, racoroasa...
Se fierb ingredientele impreuna... si cam atat.
Se pot adauga pentru aroma cateva frunze de leustean sau telina, dupa preferinte.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa rosii Cora.
Alimente similare
- Supa de rosii cu menta (IG: 35)
Se zdrobeste intr-o piulita arpacasul si se pune la fiert in supa. Cand a fiert se adauga sucul de rosii, menta si dafinul, sare si branza telemea si se da un clocot. Cand se mai racoreste se ... - Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ... - Rosii (IG: 30)
- Kapusnica/Supa de varza murata (IG: 20)
Este o supa slovaka si ceha care se serveste traditional de Craciun. Se pune varza la fiert. Ciupercile daca sunt uscate se tin cateva ore in apa rece si apoi se adauga cu tot cu apa ...