Indice Glicemic: Supa sparanghel alb
Denumire originală: Supa sparanghel alb
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa sparanghel alb" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.8 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 1.1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 0.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: supa, sparanghel
Informaţii/ingrediente
- sparanghel alb - 200g
- 1/2 ceapa mica
- sare, piper, verdeata, chimen
- smantana degresata
- 1 l supa legume
Descrierea producător/Mod de preparare
Se taie marunt ceapa si sparanghelul curatat de coaja in prealabil. Se calesc cu o lingura ulei masline, si se adauga condimentele peste care se pune supa de legume. Se lasa la fiert 15 minute si apoi se piseaza cu blenderul.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Supa sparanghel alb.
Alimente similare
- Sparanghel (IG: 15)
- Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ... - Supa de rosii cu menta (IG: 35)
Se zdrobeste intr-o piulita arpacasul si se pune la fiert in supa. Cand a fiert se adauga sucul de rosii, menta si dafinul, sare si branza telemea si se da un clocot. Cand se mai racoreste se ... - Kapusnica/Supa de varza murata (IG: 20)
Este o supa slovaka si ceha care se serveste traditional de Craciun. Se pune varza la fiert. Ciupercile daca sunt uscate se tin cateva ore in apa rece si apoi se adauga cu tot cu apa ...