Indice Glicemic: Tarta cu caise a la Tina
Denumire originală: Tarta cu caise a la Tina
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu caise a la Tina" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.7 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 1.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: prajitura, caisa, caise, tarta
Informaţii/ingrediente
Blat
- 2 linguri tarate grau
- 1 lingurita tarate psyillium
- 1 lingura plina faina caju
- 1 lingura fulgi cocos
- indulcitor
- apa pt omogenizare
Umplutura
- 4-5 caise zdrobite cu o lingura de lemn
- scortisoara
Descrierea producător/Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele pt blat.
Se adauga apa astfel incat blatul sa fie mai tare, dar umed
Se lasa la rece 30′-1 ora (pt. ca psyilium-ul sa se umfle si sa lege compozitia)
Se intind caisele peste “blat” si se mai lasa la rece 30′
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu caise a la Tina.
Alimente similare
- Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ... - Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ... - Caise (IG: 30)
- Dulceata de caise (IG: 65)