Indice Glicemic: Tarta cu branza, mere, nuci si migdale a la sherpika
Denumire originală: Tarta cu branza, mere, nuci si migdale
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu branza, mere, nuci si migdale a la sherpika" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 11 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 18 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 4.1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 4.6 g/100g | |
Sodiu | 0.2 mg/100g | Proteine | 9.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: desert, branza, mere, nuci, tarta
Informaţii/ingrediente
Blat: Biscuiti Gullon, fara zahar, fara sare: 170g Unt, 65% grasime: 70g (trebuie lasat la temperatura camerei, sa se inmoaie) Faina de ovaz: 1 lingura
Crema de branza: Branza slaba de vaci Covalact de tara: 400g Oua: 2 bucati Vanilie: 1 lingura Stevie, indulcitor: 2g
Topping de mere si nuci
Mere: 500g
Zahar brut: 1 lingura (20g)
Scortisoara: 1 lingurita
Nuci: 50g
Migdale crude: 50g
Descrierea producător/Mod de preparare
Pentru blat: Se amesteca ingredientele bine si se pune intr-o forma de tarte (de 20cm), intanzind-o pe fundul si peretii formei.
Pentru crema de branza: Se amesteca bine toate ingredientele si se pun peste blatul din biscuiti.
Pentru topping: Merele se curata si se taie felii, amestecandu-se cu o lingurita de scortisoara si zaharul. Se pun deasupra cremei de branza. Peste se presara nucile si migdalele.
Se da la cuptorul preincalzit aproximativ 50 de minute sau pana crema este facuta si merele sunt moi. Pofta buna
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu branza, mere, nuci si migdale a la sherpika.
Alimente similare
- Baton cu susan, migdale si nuci, Star (IG: 65)
- Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ... - Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ... - Nuci (IG: 15)