Indice Glicemic: Tarta cu cirese
Denumire originală: Tarta cu cirese
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu cirese" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 8.4 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 22.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 5.7 g/100g | |
Sodiu | 21 mg/100g | Proteine | 6.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: cirese, tarta
Informaţii/ingrediente
- faina integrala de alac: 200g
- oua: 3 bucati
- unt (65% grasime): 80g + 5g pentru uns tava
- lapte (15% grasime): 250ml
- cirese: 400g
- extract de stevie, indulcitor: 2ml
- sare: 1 varf de cutit
- esenta de vanilie: 1 lingura
Descrierea producător/Mod de preparare
Faina, extractul de stevie, sarea, ouale, untul topit, laptele si vanilia se amesteca in aceasta ordine, pana se obtine o compozitie ca de clatite.
Se unge o forma de tarte cu unt si se pun ciresele curatate de samburi, apoi se toarna compozitia incet.
Se da la cuptorul preincalzit la 220 de grade pentru aproximativ 30 de minute.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu cirese.
Alimente similare
- Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ... - Cirese (IG: 25)
- Cirese amare (IG: 25)