Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Tarta cu mere Dark

Denumire originală: Tarta cu mere

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu mere Dark" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 9.3 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 36.8 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 1.3 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 2.1 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: desert, mere, prajitura, tarta

Informaţii/ingrediente

  • 181 margarina
  • 163 g faina
  • 199 g zahar tos
  • 30 g  galbenus
  • 871g mere curatate

Descrierea producător/Mod de preparare

Se face una aluat din margarina rece, faina, 100 g zahar care se lasa la frigider 20 minute. Se taie merele felii nu prea subtiri si se pun pe foc mic cu 100 ml apa si 100 g zahar. Se fierb pana se inmoaie, apoi se lasa la racit.

Se intinde foaia de tarta, se pun merele deasupra, se lasa la foc potrivit 30-40 minute, in functie de cuptor

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu mere Dark.

Alimente similare

  • Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
    Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ...
  • Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
    Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...
  • Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
    Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ...
  • Mere (IG: 30)
  • Placinta cu mere (IG: 60)

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: