Indice Glicemic: Tarta cu mere a la Tina
Denumire originală: Tarta cu mere a la Tina
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu mere a la Tina" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 15.1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 3.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: mere, mar, prajitura, tarta
Informaţii/ingrediente
2 portii
- 2 oua
- 2 mere golden
- 2 linguri tarate grau
- 2 linguri psyillium
- indulcitor stevie
- scortisoara
- 1 lgt. cacao
- apa
Descrierea producător/Mod de preparare
Se amesteca ouale, taratele, indulcitorul, merele rase, scortisoara.
Se pun pe hartie de copt intr-un vas
Se face glazura din cacao si apa, se adauga deasupra
Se lasa la cuptor
Se incearca cu scobitoara
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu mere a la Tina.
Alimente similare
- Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ... - Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ... - Mere (IG: 30)
- Otet de mere (IG: 5)