Indice Glicemic: Tarta cu umplutura de cirese, conservate
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu umplutura de cirese, conservate" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.07 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.018 g/100g | Carbohidraţi | 28 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.021 g/100g | Fibre | 0.6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0.021 g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 18 mg/100g | Proteine | 0.37 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: cirese, tarta, conservate, umplutura
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Tarta cu umplutura de cirese, conservate"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu umplutura de cirese, conservate.
Alimente similare
- Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ... - Cirese (IG: 25)
- Compot de cirese (IG: 35)
INGREDIENTE: 1 kg cirese 1 l apa 1 lamaie