Indice Glicemic: Bors de legume, Andrada
Denumire originală: Bors de legume
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Bors de legume, Andrada" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.8 g/100g | Colesterol | 8.6 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.7 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.6 g/100g | |
Sodiu | 65.9 mg/100g | Proteine | 1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: legume, ciorba, bors
Informaţii/ingrediente
- Cartofi 480 g
- dovlecei 480 g
- ceapa verde 200 g
- morcov 170 g
- telina 160 g
- ardei gras rosu 140 g
- cub Knorr de vita 4 buc
- pasta de tomate Olipmia-70 g
- ulei Raza Soarelul 25 ml
- zeama lamaie 30 ml
- oua 100 g
- bors cu legume Maggi 25 g
- marar 10 g
- patrunjel 35 g
- 3 litri apa
- ...............................
- 4920 grame=1200 calorii
Descrierea producător/Mod de preparare
Se calesc in putin ulei (puteti sari peste etapa asta) ceapa, ardeiul, morcovul si telina cateva minute apoi se adauga apa se lasa sa fiarba pana da in clocot apoi adaugam cartofii, dovleceii si cand sunt aproape fierte toate legumele adaugam pasta de tomate si potrivim gustul cu condimente si cuburile de vita (or fi ele pline de E-uri si alte cele dar eu sunt dependenta de ele:P; voi puteti pune os de vita, rasol, carnita).
Se face un amestec din oua, zeama de lamaie, verdeata si bors si se adauga cu grija sa nu se faca zdrente de ou; eventual se ia din ciorba si se adauga in amestec pana se aduce la temperatura cirobitei si apoi se pune.Se mai da un clocot si este gata!
Ciorbita preferata a sotului meu:D!
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Bors de legume, Andrada.
Alimente similare
- Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ... - Platou colorat de legume "Slabute" (IG: 18)
Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt. Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala. Se sareaza dupa gust. Pe ... - Tortellini cu legume si sunca a la Anomar (IG: 65)