Indice Glicemic: Buseuri de spanac cu branza topita
Denumire originală: Buseuri de spanac cu branza topita
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Buseuri de spanac cu branza topita" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 5.2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 4.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 10 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: branza, branza topita, spanac, buseuri, buseu
Informaţii/ingrediente
- 250 gr spanac decongelat
- 150 gr urda
- 75 gr branza topita
- o ceapa mica
- Un ardei capia
- 2 oua mici
- Condimente dupa gust
- Putin ulei de masline pt uns forma
Descrierea producător/Mod de preparare
Se decongeleaza si se scurge de apa spanacul. Se tine poe foc intr-o cratita, amestecand din cand in cand, pana se evapora apa in exces.
Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, se adauga condimentele.
Se taie ceapa si ardeiul marunt
Se amesteca toate aceste ingrediente, se adauga ouale
Se aseaza compozitia in forme de briose, unse in prealabil cu putin ulei de masline, si se aseaza la cuptor
Se coace pana cand se intareste suficient incat sa nu se mai prinda de o furculita introdusa in compozitie
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Buseuri de spanac cu branza topita.
Alimente similare
- Spanac (IG: 15)
- Spanac din conserva (IG: 15)
- Branza din zer (IG: 0)
- Branza oi (IG: 30)
preparat 100 natural - Branza feta (IG: 30)