Indice Glicemic: Conopida la cuptor, by Sunshine
Denumire originală: Conopida la cuptor, by Sunshine
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Conopida la cuptor, by Sunshine" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.5 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 5.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: conopida
Informaţii/ingrediente
- 1 conopida medie
- 1 rosie mare
- 2 oua gaina integrale
- 115 gr piept pui afumat caroli
- 47 gr telemea light 10%grasime
- 1 leg marar
- condimente
Descrierea producător/Mod de preparare
Se fierbe conopida 10 min in apa cu sare, se scurge.
Intr un vas de yena tapetat cu hartie de copt se pune conopida, printre conopida se pune pieptul de pui si rosiile tocate cubulete. Ouale se bat spuma cu condimentele, se adauga mararul tocat, si totul se pune peste conopida. Deasurpa se pune cubulete de branza. Se da la cuptorm 180-200 gr, 40 min
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Conopida la cuptor, by Sunshine.
Alimente similare
- Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (IG: 20)
Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ... - Conopida, proaspata (IG: 15)
- Budinca/Sufleu de conopida (IG: 30)
Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot. Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma. Se unge o ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ... - Pui la cuptor (IG: 0)
se freaca margarina cu condimente apoi se unge puiul si se da la copt