Indice Glicemic: Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella)
Denumire originală: Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella)
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella)" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 9.8 g/100g | Colesterol | 40.6 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 4.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 2.8 g/100g | |
Sodiu | 155.8 mg/100g | Proteine | 11.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: branza, mozzarella, conopida, gratin
Informaţii/ingrediente
- Conopida, proaspata, 515g
- Lapte de vaca ecologic, integral semidegresat 1,5%, Real Bio, 250ml
- Mozzarella, Real Quality, 140g
- Branza burduf framantata, Vinca-Lact, 170g
- Ou de gaina, 90g (2 bucati)
- Piper negru, 0.2g
Descrierea producător/Mod de preparare
- Conopida se taie buchetele si se pune la fiert in apa cu sare, pentru 5 minute.
- Se scoate si se lasa la racit.
- Se ia un vas de yena, se aseaza conopida fiarta, deasupra se presara branza de burduf maruntita.
- Apoi, iar un strat de conopida si un strat de branza.
- Deasupra se toarna laptele si ouale batute spuma.
- Se sareaza si pipereaza.
- Se da la cuptor pentru 40 minute.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella).
Alimente similare
- Branza de burduf (IG: 0)
- Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ... - Conopida, proaspata (IG: 15)
- Budinca/Sufleu de conopida (IG: 30)
Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot. Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma. Se unge o ... - Branza oi (IG: 30)
preparat 100 natural