Indice Glicemic: Crackers din faina integrala, Mulino Bianco
Denumire originală: Cracker con farina integrale
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Crackers din faina integrala, Mulino Bianco" din categoria "Snack-uri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 11 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 5.3 g/100g | Carbohidraţi | 62.1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 10 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 2 g/100g | |
Sodiu | 700 mg/100g | Proteine | 12 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: cracker, faina, snack, faina integrala
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Crackers din faina integrala, Mulino Bianco"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Snack-uri"
Momentan nu există în categoria Snack-uri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Crackers din faina integrala, Mulino Bianco.
Alimente similare
- Chifle cu chimen din faina integrala de grau (Elenka) (IG: 48)
Se face un aluat din ingrediente. Drojdia se dizolva in prealabil cu apa calduta. Se lasa sa cresca la cald. Se modeleaza chifle de cca 50g care se lasa sa cresca in tava cca 10min. Se ... - Paine integrala de casa (IG: 45)
- Paine integrala din grau (IG: 45)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Biscuiti Wasa/Paine integrala cu oregano si in (IG: 35)
Se amesteca un aluat car se lasa la dospit cca 40 minute la cald. Se intind foi de 1cm grosime, se taie dreptunghiuri si se inteapa cu furculita. Se dau la cuptor in jur de 35 minute. Rezulta ...