Indice Glicemic: Legume cu branza la cuptor by Tina
Denumire originală: Legume cu branza la cuptor
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Legume cu branza la cuptor by Tina" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.5 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: branza, legume, mancare
Informaţii/ingrediente
- -250g China Mix Bonduelle/Dujardin
- -400g amestec bors, Casa Taranaeasca
- -300g conopida proaspata/congelata
- -4 oua- 200g
- -150g branza oaie rasa
- -piper
Descrierea producător/Mod de preparare
Se amesteca ouale cu branza, se amesteca cu legumele, se lasa la cuptor pana sunt rumene.
Cantitiatea de morcovi din compozitie e neglijabila si nu afecteaza prea mult rezultanta glicemica
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Legume cu branza la cuptor by Tina.
Alimente similare
- Pui la cuptor (IG: 0)
se freaca margarina cu condimente apoi se unge puiul si se da la copt - Cartofi la cuptor (IG: 95)
- Castane la cuptor (IG: 60)
Castanele se inteapa inainte de a le baga in cuptorul incins la maxim-220grade celsius.Se invirt cu mina dupa 10 minute,si se lasa in jur de 20-25 minute.Se asorteaza perfect cu vinul rosu;) - Somon roz cu susan, la cuptor (IG: 20)
Somonul se spala si se pune pe un prosop de bucatarie. Se ia o tava, se tapeteaza cu hartie de copt, pe ea se aseaza somonul file. Se sareaza, se presara oregano si semintele de susan. Se da ... - Rinichi de vita cu sos de mustar la cuptor (IG: 20)
Se curata rinichiul de grasimea din interior. Se sareaza si se pune in cuptorul fierbinte. Se lasa cca 20 minute pana incepe sa se rumeneasca. Nu trebuie lasat mai mult, sa nu se usuce prea tare. Intre ...