Indice Glicemic: Mancare de fasole de post, mayya
Denumire originală: Mancare de fasole de post
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Mancare de fasole de post, mayya" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.1 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 19 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 7 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.4 g/100g | |
Sodiu | 111.9 mg/100g | Proteine | 6.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: fasole, post, mancare
Informaţii/ingrediente
- 950 g fasole boabe fiarta
- 150 g ceapa
- 83 g morcov
- 88 g ardei verde
- 50 g bulion de casa fara conservati si sare
- 50 ml ulei floarea soarelui
- piper, chimen, sare
Descrierea producător/Mod de preparare
Se amesteca ingredientele si se fierb la foc mic.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Mancare de fasole de post, mayya.
Alimente similare
- Iahnie de fasole de post (IG: 25)
Dupa ce se tine fasoalea peste noapte in apa rece, se fierbe in doua-trei ape care se schimba. Se pune ceapa si usturoiul tocate la prajit in ulei. Se pune fasolea fiarta, se stinge cu suc de ... - Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ... - Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina; - Pizza dietetica, a la Mayya (IG: 60)
70gr lipie graham,50ml suc de rosii,70g rosii,35 gr ardei gras verde,25 g porumb din conserva,10g ceapa verde,35 g ciuperci din conserva,60g jambon presat din piepit de pui,45 g branza tofu,44 g branza telemea de vaca,piper,oregano; - Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea);