Indice Glicemic: Paine din faina neagra cu iaurt
Denumire originală: Paine din faina neagra cu iaurt
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine din faina neagra cu iaurt" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.6 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 49 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 3 g/100g | |
Sodiu | 280.3 mg/100g | Proteine | 8.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine, iaurt, faina, faina neagra
Informaţii/ingrediente
- faina neagra: 500g
- Iaurt numa' bun Napolact: 300g
- ulei din samburi de struguri: 1 lingura
- apa: 50ml
- sare: 1 lingurita
- miere: 1 lingura
- drojdie uscata: 1 plic(7g)
- oua de prepelita: 2 bucati
- susan: 1g
- mac: 1g
Descrierea producător/Mod de preparare
Se pun ingredientele in ordinea setata de masina de paine, mai putin ouale si semintele de susan si mac.
Se seteaza programul de framantat si crescut.
Cand masina s-a oprit se scoate aluatul, se imparte in 2 si se ruleaza 2 suluri care se impletesc si se pun in forma de cozonac, unsa cu putin ulei si pudrata cu faina. Se unge painea cu ouale batute si se presara semintele.
Se mai lasa la crescut in forma jumatate de ora, apoi se introduce in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40 de minute, la foc mediu.
Se scoate din forma cand s-a racit.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Paine din faina neagra cu iaurt.
Alimente similare
- Paine neagra bio (IG: 65)
- Paine neagra (IG: 65)
Pacatos de buna. Framanti, adaugi uleiul, lasi la crescut. Imparti aluatul in 8, dai la copt. Gata! - Paine neagra cu masline si ceapa (IG: 65)
faina neagra, ulei de masline, masline, ceapa, drojdie, sare, lapte - Paine de casa 'Slabuta', din faina macerata (IG: 51)
Intr-un vas se pun: faina (410 gr), zaharul, laptele batut, apa calda (incalzita, ~50C) si uleiul de masline. Se mixeaza cu ajutorul unui mixer/blender sau in masina de facut paine. Deasupra amestecului obtinut se presara restul ... - Paine bulgareasca feliata din faina alba, Velpitar (IG: 70)
faina de grau alba, apa, drojdie, sare iodata, conservanti: propionat de calciu, acid sorbic, otet alimentar. Contine: gluten