Indice Glicemic: Paine neagra cu masline si ceapa
Denumire originală: Paine neagra cu masline si ceapa
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine neagra cu masline si ceapa" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic (valoare medie) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 7.3 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 43.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 6.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine, paine neagra, paine cu masline, paine cu ceapa
Informaţii/ingrediente
faina neagra, ulei de masline, masline, ceapa, drojdie, sare, lapte
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
- Paine de casa 'Slabuta', din faina macerata (IG: 51)
Intr-un vas se pun: faina (410 gr), zaharul, laptele batut, apa calda (incalzita, ~50C) si uleiul de masline. Se mixeaza cu ajutorul unui mixer/blender sau in masina de facut paine. Deasupra amestecului obtinut se presara restul ... - Pesmeti integrali, WASA (IG: 50)
faina integrala de secara, apa, sare iodata Pentru prepararea a 100g de pesmeti sunt utilizate 108 g de faina integrala. - Chifle cu chimen din faina integrala de grau (Elenka) (IG: 48)
Se face un aluat din ingrediente. Drojdia se dizolva in prealabil cu apa calduta. Se lasa sa cresca la cald. Se modeleaza chifle de cca 50g care se lasa sa cresca in tava cca 10min. Se ... - Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Biscuiti Wasa/Paine integrala cu oregano si in (IG: 35)
Se amesteca un aluat car se lasa la dospit cca 40 minute la cald. Se intind foi de 1cm grosime, se taie dreptunghiuri si se inteapa cu furculita. Se dau la cuptor in jur de 35 minute. Rezulta ...
Alimente similare
- Paine neagra (IG: 65)
Pacatos de buna. Framanti, adaugi uleiul, lasi la crescut. Imparti aluatul in 8, dai la copt. Gata! - Paine neagra bio (IG: 65)
- Ceapa (IG: 15)
- Ceapa noua (IG: 15)
- Ceapa verde (IG: 15)