Indice Glicemic: Pui cu legume trase la tigaie KR
Denumire originală: Pui cu legume trase la tigaie
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Pui cu legume trase la tigaie KR" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 11.2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 10.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 3.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 30.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, legume
Informaţii/ingrediente
pieprt de pui dezosat (300gr), varza alba (300 gr), morcov (100 gr), telina (70 gr), ciuperci congelate Dujardin (100 gr), ardei gras verde si rosu (50 gr), ceapa (30 gr), ulei de masline Primadonna (30 ml), sos de soia Premium Light Delhaize (30 ml), un catel usturoi, sare, piper, cimbru, boia dulce
Descrierea producător/Mod de preparare
Am calit in uleiul de masline bucatelele de piept de pui taiat cubulete si ceapa aprox 3 minute Am adaugat varza, morcovul, telina date pe razatoarea mare, apoi ardeiul si ciupercile. Am adaugat putin apa, am acoperit tigaia. Se lasa la inabusit inca 10-15 minute. Inainte de a se lua de pe foc se adauga sosul de soia, usturoiul si se asezoneaza dupa gust.
Am obtinut 350 gr produs finit.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Pui cu legume trase la tigaie KR.
Alimente similare
- Piept de pui la tigaie de teflon (IG: 0)
- Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ... - Tortellini cu legume si sunca a la Anomar (IG: 65)
- Platou colorat de legume "Slabute" (IG: 18)
Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt. Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala. Se sareaza dupa gust. Pe ...