Indice Glicemic: Rissoto amestec de legume (cu sos de ratatouille), Bonduelle
Denumire originală: Rissoto amestec de legume (cu sos de ratatouille)
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Rissoto amestec de legume (cu sos de ratatouille), Bonduelle" din categoria "Legume".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.8 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 16.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 2.4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: sos, orez, legume, amestec
Informaţii/ingrediente
Orez 40%, Amestec de legume: Ciuperci champignons tăiate (conservant metabisulfit de sodiu) (12%), mazăre verde boabe dulce (12%), ardei gras roşu cuburi (12%), ceapă cuburi (8%).
Descrierea producător/Mod de preparare
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Legume"
Momentan nu există în categoria Legume, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Rissoto amestec de legume (cu sos de ratatouille), Bonduelle.
Alimente similare
- Ratatouille (IG: 20)
se taie ceapa fin si dovlecei. se elimina pielea de pe rosii. ardei se taie in fasii. puneti intro tigaie uleiul de masline si ceapa.dupa care adaugati dovlecei, ardeiul,usturoi si rosiile. amestecati un pic la ... - Mici amestec vita, porc, oaie (IG: 0)
- Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ... - Tortellini cu legume si sunca a la Anomar (IG: 65)
- Platou colorat de legume "Slabute" (IG: 18)
Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt. Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala. Se sareaza dupa gust. Pe ...