Indice Glicemic: Tarta cu dovlecei si ciuperci
Denumire originală: Tarta cu dovlecei si ciuperci
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu dovlecei si ciuperci" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 5.6 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.3 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.5 g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: tarta, tarta legume
Informaţii/ingrediente
- Dovlecei - 540 gr
- Ciuperci champignon - 200 gr
- Ceapa - 130 gr
- Oua - 240 gr (4-5 bucati, depinde de marime)
- Telemea de bivolita - 130 gr
Descrierea producător/Mod de preparare
- Se toaca marunt ceapa, ciupercile.
- Se dau pe razatoare dovleceii si telemeaua.
- Se bat ouale bine.
- Se amesteca bine toate aceste ingrediente.
- O hartie de copt se tapeteaza cu hartie de copt.
- Se pune toata compozitia obtinuta in acel vas si se da la cuptor, la foc mediu, cam 1 ora, 1 1/4.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu dovlecei si ciuperci.
Alimente similare
- Dovlecei (IG: 15)
- Dovlecei cu masline (IG: 15)
Se pun la calit in ulei dovleceii taiati cuburi, ardeiul capia taiat fideluta si usturoiul tocat. Cand sau rumenit se stinge cu vin, se adauga maslinele si rosia tocata si se lasa sa scada cca 10 ... - Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...