Indice Glicemic: Tarta cu fructe, Montignac, by Sunshine
Denumire originală: Tarta cu fructe, Montignac, by Sunshine
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu fructe, Montignac, by Sunshine" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 7.4 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 23.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 5.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: tarta, tarta mere, tarta fructe, prajitra mere
Informaţii/ingrediente
- 3 oua
- 1 mar mare si 2 kiwi mici
- 4 linguri fructoza
- 3 linguri nuca macinata
- 1 lingura faina integrala
- 1 lingura tarete fine
- 5 gr unt
Descrierea producător/Mod de preparare
Tarta merge cu orice fructe aveti prin casa.
Se unge tava si marginile cu unt, se taie merele si kiwi, se pun in tava, peste se pun 2 linguri cu fructoza, si un pic de unt din loc in loc. Adaugati 5 linguri de apa, si dati la cuptor foc mediu, aprox 15 min.
Intre timp pregatiti ce trebuie pentru aluat. Dupa ce s au inmuiat merele, lasati sa se raceasca. O sa vedeti ca au lasat apa, sa nu aruncati apa cum am facut eu, ca se va prinde tarta. Lasati asa, pe masura ce se racesete se va face un fel de sirop.
Acum separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma, galbenusurile le frecam cu 2 linguri fructoza. Amestecam cele 2 compozitii, si incorporam nuca macinata si faina. Punem totul peste merele din tava, si dam la cuptorul incins aprox 20 min.
Se scoate , se lasa la racit, apoi se rastoarna tarta pe o farfurie lata
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu fructe, Montignac, by Sunshine.
Alimente similare
- Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (IG: 20)
Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ... - Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ... - Paine Montignac - reteta Adina (IG: 34)
- Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...