Indice Glicemic: Budinca de broccoli
Denumire originală: Budinca de broccoli
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Budinca de broccoli" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 10.9 g/100g | Colesterol | 47.9 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 4.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1 g/100g | |
Sodiu | 19.5 mg/100g | Proteine | 9.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: budinca, brocoli, broccoli
Informaţii/ingrediente
- Broccoli, 600g
- Telemea de vaca, 280g
- Smantana 12% grasime, Albalact, 100g
- Ou de gaina, 115g
- Unt 65%, Milli, 23g
- Cascaval, 50g
Descrierea producător/Mod de preparare
Intr-o tava unsa cu unt se adauga broccoli fiert, peste care se toarna un amestec facut din telemea, smantana si oua; deasupra se rade cascaval si se da la cuptor pentru o jumatate de ora.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Budinca de broccoli.
Alimente similare
- Broccoli (IG: 15)
- Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Salata de broccoli cu surimi (IG: 35)
Se fierb pe aburi broccoli si surimi. Se taie in bucati nu prea mici si se asezoneaza cu ulei, piper si sare. Rezulta 450g de salata. - Chec aperitiv cu ciuperci si broccoli (IG: 20)
Se taie cubulete toate ingredientele si se amesteca. Branza se rade si se amesteca in compozitie. Se pune sare, praf de copt si piper dupa gust. Se adauga in amestec galbenusurile dupa care faina de soia si ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...