Indice Glicemic: Mancare de fasole galbena, pastai
Denumire originală: Mancare de fasole galbena, pastai
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Mancare de fasole galbena, pastai" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.7 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 8.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 1.4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: fasole, fasole galbena, pastai, mancare
Informaţii/ingrediente
- 656 gr pastai fasole galbena
- 60 gr ceapa
- 58 gr morcovi
- 20 ml ulei
- 60 gr faina
- piper,cimbru,3 cuburi knorr legume
Descrierea producător/Mod de preparare
Camil ceapa si morcovul in ulei de masline.
Adaugam pastaile, amestecam si turnam apa cat sa treaca peste legume.
Lasam sa fiarba bine bine, adaugam un rantas facut din apa si faina.
Mai lasam putin pe foc, condimentam cu cuburile si verdeata si....pofta buna:)
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Mancare de fasole galbena, pastai.
Alimente similare
- Mancare de linte rosie (IG: 25)
Se respecta reteta anda mihaela (multumim!). Am facut doar calculul caloric. Se caleste ceapa si usturoiul tocate. Se stinge cu sucul de rosii si se pune lintea la fiert. Se mai adauga apa pe parcurs si este ... - Mancare de ciuperci pleurotus (IG: 15)
Se calesc ciupercile taiate in fasii lungi cu ceapa si usturoiul tocate prin mixer. Se adauga capia copt si dat prin mixer. Se asezoneaza cu enibahar, ardei iute, patrunjel si sare. Rezulta 925g de mancare care se poate ... - Mancare de linte cu ardei gras (IG: 30)
Intr-o tigaie se pun 2 linguri supa de ulei si ceapa taiata inele. Cand ceapa devine rumena, se adauga ardeii grasi congelati si patrunjelul. Dupa 10 minute se adauga lintea fiarta si se amesteca. Se mai tine pe ... - Mancare de vita cu ciuperci shiitake si cascaval (IG: 15)
Carnea de vita se fierbe in apa cu sare cam 30-45 minute. Se ia o tigaie de teflon, se pune pe aragaz, se adauga uleiul si ceapa taiata marunt. Cand ceapa este rumena, se adauga carne de ... - Fasole batuta (IG: 40)
Mod de preparare: se pune fasolea in apa cu o seara inainte se fierbe, apa se va schimba de 3 ori cand este gata, se da prin robot pana se face pasta se pune la calit ceapa taiata marunt dupa ...