Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Sufleu conopida

Denumire originală: Sufleu conopida

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Sufleu conopida" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 3.8 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 4.8 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 5.9 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: conopida, souffle

Informaţii/ingrediente

  • 700 g conopida
  • 2 oua
  • 50 g cascaval ras
  • 100 g branza degresata
  • sare, piper

Descrierea producător/Mod de preparare

Se fierbe conopida 30 minute, se zdrobeste se pune in tava.

Ouale se bat impreuna cu celelalte ingrediente, se toarna peste conopida si apoi se rade cascavalul.

Se mai lasa la cuptor 25 minute.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Sufleu conopida.

Alimente similare

  • Budinca/Sufleu de conopida (IG: 30)
    Se incing 40g unt si se prajeste usor faina, dupa care se stinge cu lapte. Separat se da conopida prin robot. Se amesteca cu galbenusurile, 40g parmezan, sosul pregatit separtat si albusurile batute spuma. Se unge o ...
  • Conopida, proaspata (IG: 15)
  • Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
    Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: