Indice Glicemic: Souffle in straturi "Slabuta"
Denumire originală: Souffle in straturi "Slabuta"
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Souffle in straturi "Slabuta"" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.4 g/100g | Colesterol | 13.4 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 4.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.7 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 2 g/100g | |
Sodiu | 111.5 mg/100g | Proteine | 9.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: souffle
Informaţii/ingrediente
- Dovlecei, 850g
- Sare de/pentru masa, 3g
- Conopida, proaspata, 470g
- Praz, 43g
- Ceapa, 80g
- Cascaval 17% grasime, fara lactoza Oltermani, Valio, 112g
- Albus de ou, 120g
- Carne de curcan, pui (pana in 16 saptamani), piept, carne macra, cruda, 410g
- Ciuperci champignon crude, 535g
- Piper negru, 0.2g
Descrierea producător/Mod de preparare
- Conopida se rupe in buchetele. Se pune un castron cu apa la fiert, cand incepe sa fiarba, se adauga sarea, se amesteca pana la dizolvare si se adauga conopida, care se fierbe 10 minute. Dupa ce a fiert, se scurge de apa si se lasa la racit.
- Ciupercile se taie marunt.
- Carnea de curcan se fierbe pana cand se face moale.
- Ceapa si prazul se taie inele.
- Dovleceii se dau pe razatoare. Se pun intr-un castron, la foc mic. Se amesteca cu lingura, se tin pe foc cam 15 minute. Dupa, se pun intr-o sita la scurs.
- Se ia o forma, care se tapeteaza cu hartie de copt.
- Se aseaza primul strat - ciuperci taiate marunt. Se sareaza / pipereaza dupa gust.
- Se aseaza al doilea strat - carne de curcan taiata in bucati subtiri. Se sareaza/ pipereaza dupa gust.
- Se aseaza al treilea strat - piure de dovlecei, se sareaza/ pipereaza dupa gust.
- Se aseaza al patrulea strat - ceapa si prazul taiate inele.
- Se aseaza ultimul strat - conopida fiarta, taiata marunt si se sareaza.
- Deasupra se toarna albusurile batute spuma.
- La sfarsit, se presara cascavalul razuit.
- Se da la cuptor pentru 1 ora.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Souffle in straturi "Slabuta".
Alimente similare
- Sushi a la Slabuta (IG: 55)
Ingrediente pentru 4 portii: Orez cu bob rotund Scotti (130 gr) Alge de mare Sushi Nori, Blue Dragon (2 foi) Miere (de tei, poliflora) (3 lingurite) Otet de mere (2 linguri) Castraveti (50 gr) Somon afumat, Negro 2000 (75 gr) Sare de ... - Pizza cu ton a la Slabuta (IG: 60)
- Placinta cu zucchini "Slabuta" (IG: 18)
Un zucchini de 290 gr se da pe razatoare, apoi se amesteca cu branza de vaci, ouale batute bine si patrunjelul tocat. Se sareaza dupa gust. Se ia o tava rotunda, se tapeteaza cu hartie de ... - Lasagne fara aluat "Slabuta" (IG: 15)
Toate ciupercile se spala bine si sa lasa la scurs.Carnea se da prin masina de tocat.Ciupercile se dau prin blender sau masina de tocat, se amesteca cu oua, patrunjel, sare.Se tapeteaza 2 tavi cu hartie ... - Barcute (dovlecei) cu carne "Slabuta" (IG: 14)
Cantitatea de dovlecei (575 gr) se refera la dovlecei gata scobiti de miez, trebuie sa arate ca niste barcute. :) Carnea de porc se da prin masina de tocat. Se amesteca cu un ou, sare si ...